ETUSIVU

YRITYS 
PALVELUT 
ASIAKKAAT 
YHTEYSTIEDOT

ASIAKKAAT

 

 

Asiakkaamme ovat pääasiassa yrityksiä, jotka ovat jo omaksuneet Internetin antamat mahdollisuudet ja käyttävät niitä aktiivisesti jo nyt. Palvelemme myös yrityksiä, joille on tällä hetkellä ajankohtaista laajentaa yritystoimintaa myös maan rajojen ulkopuolelle, jolloin avautuu mahdollisuuksia huomattavasti enemmän.

 

 Potentiaalista liiketoimintaa saadaan kuitenkin vain, jos kieliongelmat voidaan poistaa. On myös luotava ympäristö ja olosuhteet, joilla kohteena oleva asiakas saadaan omalla kielellään vakuuttuneeksi siitä, mitä haluamme hänelle myydä, minkälainen on yrityksemme liikeidea jne.

 

 Nyt tulee muistaa, että englanti ei suinkaan ole kaikkien potentiaalisten asiakkaidemme kielenä. Myynnillisesti olisikin positiivista ja toivottavaa, että maa, joka haluaa käyttää liiketoiminnassaan omaa kieltään, saisi myös palvelua haluamallaan kielellä. Näin toimien saavat myyjä ja ostaja heti toisistaan erittäin positiivisen kuvan. Annetaan ikään kuin syvempi merkitys koko toiminnalle ja asiakkaaseen saadaan heti läheisempi vaikutelma, mikä takaa paremman lopputuloksen. Yrityksiä, jotka käyttävät vain ja ainoastaan omaa äidinkieltään, on tuhansia eri maissa.

 

 Transervice on luonut strategian, joka on suunniteltu käytettäväksi näissä liiketoiminnan erittäin tärkeissä kohtaamisissa. Tarjoamme ammattimaista palvelua, joka ei vain ole kääntämistä sanasta sanaan. Luomme sanomanne ja viestinne alkuperäisen tarkoituksen ja hengen mukaisiksi.

 

 Dokumentit, käsikirjoitukset ja Internet-sivustot, jotka tulevat meille käännettäviksi, lähetetään suoraan ammattimaisille kääntäjillemme, jotka ovat kielensä syntyperäisiä ja korkean tason taitajia. He ovat saavuttaneet testeissä parhaita tuloksia hyvää kielenkäyttöä vaativissa käännöksissä. Tarjoamalla osaavia henkilöitä yritysten käyttöön pystymme lupaamaan, että käännökset tulevat olemaan liiketoiminnalle erittäin arvokkaita!

 

 Olemme hinnoitelleet työmme mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti Teitä ja tarpeitanne ajatellen. Hintamme ovat edullisia, ja saatte täyden vastineen kauttamme.

 

 Odotamme innokkaina yhteydenottoanne ja mahdollisia kysymyksiänne, joissa autamme mielellämme.

 

 

 

Yhteystiedot Kalkun viertotie 1 D 66
33330 Tampere - Suomi
Puhelin: +358 401844117
Sähköposti: orbi@transervice.fi

 

© 2015 by Transervice

Web Site designed by TRANSERVICE