ETUSIVU

YRITYS 
PALVELUT 
ASIAKKAAT 
YHTEYSTIEDOT

YRITYS

 

Yrityksemme henkilöstö muodostuu ryhmästä ihmisiä, jotka ovat erilaisia etniseltä taustaltaan.  Tiimityöskentely ja englannin kielen täydellinen hallinta tarjoavat meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme käännöstöiden puitteissa.

 

 Yhteistyökumppanimme eivät ole ainoastaan syntyperäisiä, oman äidinkielensä puhujia vaan he ovat ennen kaikkea käännöstehtävien erityisosaajia. Tämä yhdistettynä mittavaan kokemukseen IT-maailmassa, mutta myös henkilöstömme ammattitaitoon ja osaamiseen, mahdollistaa korkeatasoisen palvelumme.

 

 Käännöstyömme perustuu tarkkuuteen ja kulloisenkin kohteen arviointiin sen alkuperäisen hengen ja ohjeen mukaisesti.

 

Tämän takia työmme ei ole vain tietokonemaista sanasta sanaan kääntämistä. Käännöksistä aistii heti kyseenä olevan maan tavan lähestyä asiakasta oikealla tavalla sekä kohteliailla, ajanmukaisilla termeillä ja sanonnoilla.

 

 Toimistomme sijaitsee Tampereella. Käytössämme ovat nykyaikaiset työkalut ja Internet-yhteydet.

 Työskentelymme tapahtuu normaalisti asiakkaan meille lähettämän aineiston avulla (esim. Word). Tarkemmat tiedot saatte ottaessanne meihin yhteyttä.

 

 Luotettavuus ja tarkkuus ovat tärkeitä kriteereitä alallamme, joten panostamme niihin myös omaa tulevaisuuttamme ajatellen. Yrityksemme avulla ovet globaaliin yritysmaailmaan avautuvat yrityksellenne.

 

 

 

 

Yhteystiedot Kalkun viertotie 1 D 66
33330 Tampere - Suomi
Puhelin: +358 401844117
Sähköposti: orbi@transervice.fi

 

© 2015 by Transervice

Web Site designed by TRANSERVICE